chryssadourida.gr

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ονομάζομαι Βασιλείου Θεόδωρος και γεννήθηκα το 1978 στις Αχαρνές όπου κατοικώ και τώρα. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες. Η μία φοιτήτρια πανεπιστημίου και η άλλη τελειόφοιτη Λυκείου. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των λαϊκών αγορών όπου είμαι και μέλος του σωματείου της Ε Λαϊκής Αθηνών και βοηθώ από τη θέση μου εκεί σε όποια θέματα απασχολούν το χώρο που εργάζομαι. Ασχολούμαι ενεργά με τον αθλητισμό ως παίχτης του handball ξεκινώντας την καριέρα μου στον ιστορικό σύλλογο ΑΟ Αχαρνής και ΑΟ Σπάρτακος και για αυτή μου την πορεία τιμήθηκε η οικογένεια μου απο τον Π.Σ.Α.Τ. το 2015 με το βραβείο κοινωνικής προσφοράς. Αυτός είναι και ένας απο τους λόγους που θα ήθελα να ασχοληθώ και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ τον τόπο μου σε αυτό το σημαντικό κομμάτι του αθλητισμού που έχει ξεχαστεί δυστυχώς στις Αχαρνές και φυσικά οπουδήποτε αλλού μπορώ να συνδράμω με το δικό μου τρόπο. Η υπομονή, η θέληση και το πείσμα για ενα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του τόπου μας είναι αυτό που με κινητοποίησε να ασχοληθώ ενεργά.
ΒΟΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΒΟΥΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ονομάζομαι Κατερίνα Βούρου, είμαι 40 ετών, παντρεμένη και έχω 2 παιδιά (αγόρια 8 και 12 ετών). Είμαι οδοντίατρος και ασκώ το επάγγελμα μου εδώ και 15 χρόνια. Δραστηριοποιούμαι στον Δήμο Αχαρνών, όπου διατηρώ ιατρεία στους Θρακομακεδόνες , καθώς και στο Δήμο Φυλής. Τον ελεύθερο μου χρόνο, μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά, συμμετέχοντας σε κοινές συλλογικές προσπάθειες. Είμαι άτομο που πιστεύω απόλυτα ότι έχουμε υποχρέωση και καθήκον, να προσφέρουμε στην κοινωνία και κυρίως στον δικό μας, άμεσο, κοινωνικό περίγυρο. Με αυτό το σκεπτικό, είμαι αποφασισμένη να προσφέρω, όπου μου ζητηθεί, για την πρόοδο και την προκοπή του τόπου μας. Στον Δούρειο Ίππο και στη Χρύσα Δουρίδα βρήκα τα ίδια πιστεύω και τις ίδιες αξίες που εκφράζουν και εμένα και θεωρώ υποχρέωση μου να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις, καθώς και χρόνο, για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου μας.
ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ονομάζομαι Δημήτρης Γούναρης, είμαι κάτοικος του Ολυμπιακού Χωριού, έγγαμος με δύο παιδιά. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα μηχανολόγου και κάτοχος Πτυχίου Μέσης Τεχνικής Σχολής. Έχω εργαστεί ως συντηρητής-μηχανικός, υπάλληλος γραφείου προσωπικού, υπεύθυνος γραφείου κινήσεως, ιατρικός επισκέπτης σε ιδιωτικά και δημόσια ιατρεία και νοσοκομεία, και σήμερα εργάζομαι στο τμήμα πωλήσεων και ως υπεύθυνος συντήρησης και τεχνικός υποστήριξης πελατών στην εταιρία Studio Life. Ήμουν επίσης εθελοντής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και είμαι μέλος της εθελοντικής ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Ολυμπιακού Χωριού με πιστοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Λιμενικό Σώμα. Τέλος είμαι μέλος του ΔΣ του Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ και έφορος στο τμήμα Βόλεϊ και Χάντμπολ. Θέλω να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορώ στο όραμα του Δούρειου Ίππου για ένα Δήμο που θα δίνει αξία στους ανθρώπους.
ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

ΔΑΜΙΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ

Ονομάζομαι Δαμιανίδου Όλγα, είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και αναπτυξιακή προπονήτρια handball. Γεννήθηκα το 1978 στις Αχαρνές, όπου και κατοικώ, και είμαι παντρεμένη, με δύο κόρες. Η οικογένεια μας τιμήθηκε το 2015, με το βραβείο της κοινωνικής προσφοράς από τον Π.Σ.Α.Τ., καθώς όλοι ασχολούμαστε με το άθλημα ως παίχτες και εγώ επιπλέον ως προπονήτρια. Οπότε, ορμώμενη από αυτό, αναλαμβάνω το δικό μου μερίδιο ευθύνης για την εξέλιξη του τόσο παρεξηγημένου και όμως τόσο ιστορικού Δήμου Αχαρνών και θέλω όσο μπορώ, ως υποψήφια, να βοηθήσω στην προώθηση και εδραίωση του αθλητισμού και όχι μόνο, στον τόπο μας.
ΔΟΥΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΟΥΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ονομάζομαι Χρήστος Δουρίδας είμαι 38 ετών και ζω στους Θρακομακεδόνες. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά. Ασχολήθηκα από πολύ μικρός με την οικογενειακή επιχείρηση επίπλων, τόσο με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση όσο και με την εξυπηρέτηση πελατών, τις πωλήσεις (λιανική και χοντρική )και τα οικονομικά της επιχείρησης. Είχα όμως και διοικητικές αρμοδιότητες καθώς διαχειριζόμουν μια ομάδα 55 ατόμων. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι Ασφαλιστικός Σύμβουλος και δουλεύω με στόχο τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση ενός συνεχώς διευρυνόμενου πελατολογίου, αλλά και τη στρατολόγηση νέων συνεργατών. Έχοντας ανέκαθεν ενδιαφέρον για τα κοινά, ήδη από τη μαθητική κοινότητα, έχοντας καλλιεργήσει άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και διαθέτοντας προθυμία και ουσιαστική διάθεση για συνεργασία και προσφορά, νιώθω πως έχω πολλά να δώσω σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

Η Φωτεινή Καπανδρίτη γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Γεροβουνό Αττικής. Κατάγεται από τον Ορχομενό Βοιωτίας και τη Ζάκυνθο όπου στην παιδική της ηλικία περνούσε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σπούδασε στο ΙΕΚ Αυγερινοπούλου στον τομέα της Αισθητικής ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα και πιστοποιημένα σεμινάρια αρωματοποιοίας, marketing και τεχνικών πωλήσεων στη Γαλλία. Εργάστηκε ως προισταμένη στο τμήμα της αισθητικής και εκπαίδευσης φαρμακοποιών σε μεγάλες πολυεθνικές όπως LAVICOSMETICA -PIERR FABRE HELLAS-OMEGA FARMA. Πλέον είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας χονδρικού εμπορίου αναλώσιμων προιόντων ιατρείων. Τα τελευταία χρόνια έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα σκηνοθεσίας, ηχοληψίας και φωτογραφίας γράφει θεατρικά και κινηματογραφικά έργα ενώ σύντομα ένα από τα έργα της θα ανέβει στο φεστιβάλ μικρού μήκους. Επίσης παρείχε βοηθητική υποστήριξη στον Ροταριανό Όμιλο Πάρνηθας όπου είχε διετελέσει πρόεδρος ο συζηγός της. Είναι εθελόντρια στο σύλλογο ΜΕΡΙΜΝΑ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ αφού αγαπάει πολύ τα αδέσποτα και τη φύση ενώ παράλληλα βοηθάει μια ομάδα γυναικών εθελοντισμού συλλέγοντας ρουχισμό για άπορες οικογένειες. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Κολτσίδη και έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά.
ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ονομάζομαι Κώστας Καρατζιάς, είμαι 45 χρονών, παντρεμένος με 2 παιδιά. Ζω στην Αγία Παρασκευή Αχαρνών τα τελευταία 17 χρόνια και είμαι μέλος του Συλλόγου Αγίας Παρασκευής με ενεργή δράση στα κοινά και διάθεση προσφοράς στον τόπο μου. Εργάζομαι ως οδηγός τρόλλευ και έχω διακριθεί ως αθλητής στο ποδόσφαιρο. Αποφάσισα να στηρίξω το Δούρειο Ίππο και τη Χρύσα Δουρίδα γιατί βλέπω μόνο αγνή πρόθεση, χαμηλό προφίλ και θέσεις που με εκφράζουν. Συμμετέχοντας αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας!
ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ονομάζομαι Μαρία Κατσικερού, είμαι 39 ετών και έχω τέσσερα παιδιά. Με εκπαιδεύσεις Υπαλλήλου Γραφείου και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και χρήση Νέων Τεχνολογιών, ειδίκευση σε θέματα Ευρωπαικών Κοινοτήτων, γνώσεις πληροφορικής και Αγγλικών/ Γαλλικών, έχω εργαστεί στο χώρο της γραμματειακής υποστήριξης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και στο Δήμο Αχαρνών. Έχω επίσης εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση μηχανισμών συρόμενων κατασκευών ( ΣΥΡΤΕΞ ), στον τομέα της διοίκησης και των πωλήσεων. Είμαι τέλος εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της συγγραφής παιδικών βιβλίων, ποίησης και δοκιμίων. Είμαι επίσης μέλος του συλλόγου Πελοποννησίων.  Εμπνέομαι από το όραμα του Δούρειου Ίππου και το πάθος των συμμετεχόντων, και επιλέγω να είμαι μέρος μιας θετικής αλλαγής που θα εντάσσει εμάς και τα παιδιά μας σ΄ένα πλαίσιο δημιουργίας μιας ζωής που αγαπάμε.
ΚΑΤΣΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑ

ΚΑΤΣΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΑ

Ονομάζομαι Γιάννα Κατσίρου και γεννήθηκα το 1974 στον Κόκκινο Μύλο όπου και μεγάλωσα. Είμαι παντρεμένη και από το 1996 δραστηριοποιούμαι στο χώρο των λιανικών πωλήσεων. Από το 2000 εργάζομαι στην οικονομική υπηρεσία και στο e - commerce σε έναν από τους μεγαλύτερους Εμπορικούς Ομίλους στη χώρα. Δεν έχω ξανασχοληθεί με τα κοινά μα είμαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση, μου αρέσει να προσφέρω και αγαπώ τον τόπο μου. Ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα της Χρύσας Δουρίδα γιατί πιστεύω στην ανανέωση και ξέρω πως οι δημιουργικοί άνθρωποι με αξία μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
ΚΟΝΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΚΟΝΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Λέγομαι Βίκυ Κονιάρη, γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και ζω στις Αχαρνές από το 1990. Είμαι 46 χρονών και έχω μια κόρη 12 χρονών.. Είμαι πτυχιούχος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά δεν ασκώ το επάγγελμα της δικηγόρου. Έχω εργαστεί σε διάφορους τομείς του ιδιωτικού τομέα για πολλά χρόνια. Γνωρίζω τρεις ξένες γλώσσες και τα τελευταία χρόνια παραδίδω μαθήματα Αγγλικής γλώσσας. Βίωσα και εγώ, όπως πολλοί από εμάς, την απολιτίκ περίοδο της ζωής μου. Όμως το κάλεσμα της Χρύσας Δουρίδας με ξύπνησε καθώς θυμήθηκα ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια κι αγάπη, μακριά από οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, είναι διατεθειμένοι να δώσουν τη δική τους μάχη προκειμένου να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Δέχτηκα με χαρά και τιμή την πρόσκληση της για συστράτευση διότι πιστεύω στην αξία της ως ατόμου, ως γυναίκας, ως ηγέτη, διότι με εκφράζει η πολιτική και μη κομματικοποιημένη της θέση και διότι έχει αποδείξει με πράξεις κι όχι λόγια πόσο ουσιαστικά μπορεί να προσφέρει χωρίς ανταλλάγματα και δεύτερες σκέψεις.
ΚΟΡΑΛΛΗΣ - ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΚΟΡΑΛΛΗΣ - ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Όσο μεγάλη έκπληξη είναι για αυτούς που με γνωρίζουν, να με βλέπουν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις ερχόμενες εκλογές του Δήμου Αχαρνών, το ίδιο μεγάλη έκπληξη ήταν και για μένα να βρεθώ στον ίδιο δρόμο ιδεών, σκέψεων και προβληματισμών με την Χρύσα Δουρίδα... Η επιλογή μου να γίνω αρωγός της προσπάθειας να παρουσιάσει το όραμα της στον πολύπαθο Δήμο μας ήταν πια εύκολη απόφαση, όσο και επιβεβλημένη. Η συμμετοχή μου σε δράσεις εθελοντικές, αθλητικές και πολιτιστικές με φορείς και ομάδες του Κόκκινου Μύλου με έφεραν πιο κοντά στα προβλήματα της περιοχής. Η αναζήτηση λύσεων, η δημιουργία αλλά και η όρεξη να "προσφέρω" με έφεραν δίπλα στην Χρύσα. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, ως ενεργός αθλητής αγώνων Τρίαθλου, ως ερασιτέχνης ψηφιδοθέτης και μελισσοκόμος, αλλά το κυριότερο ως πατέρας δύο παιδιών, βρίσκομαι σε διαρκή κίνηση. Αγάπησα τα Αθλητικά κέντρα, την Τέχνη, τον Εθελοντισμό και τον δύσκολο δρόμο. Στους χώρους αυτούς δεν υπάρχουν ούτε "καρέκλες", ούτε χρόνος για χάσιμο... Στους χώρους αυτούς βρίσκομαι πριν τις εκλογές, στους ίδιους θα βρίσκομαι και μετά...
Μέλος του εναλλακτικού...
Μέλος του Δούρειου Ίππου...
Κυριάκος Κοράλλης-Νεονάκης
ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο ορισθείς Μέλος του Δ.Σ. και της Επιτροπής Ελέγχου Δρ. Ανδρέας Κουτούπης [BSc (Honors), MSc, PhD, CMIIA, CIA, CICA, CCSA, CRMA, CCS] είναι Ορκωτός και Πιστοποιημένος Εσωτερικός Ελεγκτής, Αναπληρωτής Καθηγητής Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και Ελεγκτικής στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, επιστημονικός Συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας και του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ελλάδας. Είναι κάτοχος πτυχίου Δημόσιας Διοίκησης(Πάντειο Πανεπιστήμιο), Μεταπτυχιακού στον Εσωτερικό Έλεγχο και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Cass Business School, City University, London UK), Διδακτορικού Διπλώματος στην Εταιρική Διακυβέρνηση και στον Εσωτερικό Έλεγχο (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Αποτελεί μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών και η εμπειρία του προέρχεται κυρίως από τον χρηματοπιστωτικό τομέα όπου έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα.
ΜΑΙΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΔΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΔΗ ΜΑΙΡΗ

Ονομάζομαι Μαίρη Κωνσταντιάδη και συντάσσομαι με τη Χρύσα Δουρίδα και το Δούρειο Ίππο γιατί εμπνέομαι από το όραμά της και τη διάθεση προσφοράς και δουλειάς από όλα τα μέλη. Στην ομάδα μας υπάρχει σύμπνοια, συνεργασία, αλληλοϋποστήριξη. Μια ευτοπία. Οραματιζόμαστε όμορφα πράγματα και είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε γι’ αυτά. Είναι ευθύνη όλων μας να συμμετέχουμε στην αλλαγή που θέλουμε να δούμε στην πόλη μας.
ΛΑΟΥΛΑΚΟΣ ΠΑΝΟΣ

ΛΑΟΥΛΑΚΟΣ ΠΑΝΟΣ

Ονομάζομαι Παναγιώτης (Πάνος) Λαουλάκος, είμαι 46 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Γεννημένος στη Νίκαια, ζω στους Θρακομακεδόνες τα τελευταία 15 χρόνια. Είμαι κάτοχος Bachelor’s Degree σε Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σχέσεις από το IST Studies. Δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα. Έχω επιχειρήσεις Άνθεων/ Φυτών και Αρωμάτων/ Καλλυντικών ειδών. Είμαι επίσης πρώην εκδότης ενός Οικονομικό - Πολιτικού περιοδικού για τα Βαλκάνια το New Balcans Business Monitor. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά επειδή εμπνεύστηκα από αυτή την πρόταση που κινείται μακριά από πολιτικές και οικονομικές δεσμεύσεις, πιστεύω στη Χρύσα Δουρίδα γιατί έχει αποδείξει οτι μπορεί να παράξει έργο για το κοινό καλό, και θέλω να συμμετέχω σε κάτι θετικό που θα προάγει τον τόπο όπου μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.
ΛΙΑΠΠΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΛΙΑΠΠΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ονομάζομαι Λιάππη Αγγελική, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα ενώ ζω στους Θρακομακεδόνες από το 2008. Είμαι κάτοχος πτυχίου στην «Λογιστική και Χρηματοοικονομικά»(BA,University of Essex, UK 2002), Μεταπτυχιακού τίτλου στην «Διοίκηση και Χρηματοοικονομικά»(Msc, University of Essex, UK 2003) και βρίσκομαι στην διαδικασία απόκτησης της Πιστοποίησης του «Ορκωτού Εσωτερικού Ελεγκτή». Η επαγγελματική μου δραστηριότητα αρχίζει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ως διοικητικός στέλεχος ενώ στην συνέχεια διετέλεσα ένας σχολαστικός και αναλυτικός χρηματοοικονομικός επαγγελματίας με 14+ χρόνια επιτυχίας στον τομέα της χρηματοοικονομικής αναφοράς , της ανάλυσης, της χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης και της διαχείρισης έργων σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών, των ζυθοποιών και των βιομηχανικών προϊόντων. Έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι τα ζώα και η φύση είναι αλληλένδετα στοιχεία της ευημερίας του ανθρώπου συμμετέχω εθελοντικά στο Σύλλογο «Μέριμνα Θρακομακεδόνων». Από τις αγαπημένες μου ασχολίες είναι ο αθλητισμός με την απονομή διπλωμάτων στο «Κλασικό και Μοντέρνο Μπαλέτο» καθώς και την συμμετοχή μου σε αθλητικές δραστηριότητες μεταξύ των οποίων τένις, ιππασίας, τρεξίματος. Ο τόπος αυτός με άγγιξε από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα και θέλοντας να γίνει κάτι καλύτερο αποφάσισα να συμμετέχω στην ειλικρινή συλλογική προσπάθεια του «Δούρειου Ίππου», που βασίζεται σε υψηλά για την εποχή ιδεώδη.
ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Η Μαρία Μουστοπούλου είναι συγγραφέας και επιμελήτρια λογοτεχνικών βιβλίων. Γεννήθηκε το 1992 στις Αχαρνές, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ και ασχολήθηκε πολλά χρόνια με τον χορό. Παρακολούθησε επιμορφωτικά προγράμματα στη λογοτεχνική γραφή και στη δημοσιογραφία, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στο τμήμα Marketing του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Το 2016 ίδρυσε το Eργαστήρι Scripta Manent σε συνεργασία με τις εκδόσεις iWrite, όπου διδάσκει μέχρι και σήμερα δημιουργική γραφή. Είναι αρχισυντάκτρια στο διαδικτυακό περιοδικό Maxmag και διαχειρίστρια και αρθρογράφος στο λογοτεχνικό blog Moonlight Tales, όπου προσφέρει χώρο έκφρασης και υποστήριξη σε νέους συγγραφείς. Τα έργα της «Διάδοχοι: Η πληγή του Δράκου» και «Διάδοχοι: Το Δάκρυ της Νεράιδας» κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πηγή.
ΜΠΑΖΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΜΠΑΖΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Ονομάζομαι Δέσποινα Μπαζίνη, είμαι 43 ετών και έχω έναν έφηβο γιο. Η εργασία μου είναι να υποστηρίζω τους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους χρησιμοποιώντας διαφορετικές προσεγγίσεις με κυριότερη την συμβουλευτική διατροφής μεγάλης εταιρείας. Γεννήθηκα στο Αγρίνιο και ζω στο Μενίδι από επιλογή. Επιθυμία μου ήταν να εγκατασταθώ σε μία περιοχή όπου θα μπορούσα εγώ και το παιδί μου να βλέπουμε ουρανό και να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην φύση. Δυστυχώς όμως εκτός από τα θετικά σύντομα αντιλήφθηκα και την παραμέληση και τις δυσλειτουργίες της περιοχής και του δήμου. Αποφάσισα να στηρίξω την Χρύσα Δουρίδα και τον Δούρειο Ίππο επειδή στο όραμά της είδα το δικό μου όνειρο! Έναν δήμο που αναγνωρίζεται η αξία και η ιστορία του. Που λειτουργεί για το καλό όλων, που αξιοποιείται όλη του η δυναμική. Έναν δήμο που παίρνει τη μορφή που του αξίζει. Ευχαριστώ την Χρύσα Δουρίδα που μου δίνει την ευκαιρία, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του Δούρειου Ίππου, να συνεχίσω να ονειρεύομαι «Ευτοπίες» στο Δήμο Αχαρνών και να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για να υλοποιηθούν.
ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Ονομάζομαι Στέφανος Μπαράκος, είμαι 47 ετών και ζω στις Αχαρνές. Είμαι παντρεμένος και έχω δυο υπέροχα παιδιά, μία κόρη 16 ετών και ένα γιό 13 ετών. Είμαι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου και εργάζομαι στο Υπουργείο Υγείας. Επίσης δραστηριοποιούμαι και στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών. Συμμετείχα ως μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Θρακομακεδόνων όπου πρωτοστάτησα στην δημιουργία της Βιβλιοθήκης του Σχολείου, στην ίδρυση του Κήπου του Ιπποκράτη και της Σπείρας του Αρχιμήδη, ενός έργου μοναδικού στο Δήμο μας αλλά και πολλά άλλα έργα. Πάντα ήμουν ανήσυχος για τα κοινά και έχω προσφέρει τη βοήθειά μου όπου μου έχει ζητηθεί, μα τώρα βλέπω για τον εαυτό μου έναν ακόμα πιο ενεργό ρόλο, εμπνεόμενος από το όραμα του Δούρειου Ίππου και συνεργαζόμενος με ανθρώπους που έχουν αντίστοιχες αξίες με εμένα.
ΜΠΙΛΙΡΗ ΚΕΛΛΗ

ΜΠΙΛΙΡΗ ΚΕΛΛΗ

Ονομάζομαι Κέλλη (Καλλιόπη) Μπιλίρη, είμαι 47 ετών, παντρεμένη, έχω δύο παιδιά και κατοικώ στο Ολυμπιακό Χωριό εδώ και 13 χρόνια. Σπούδασα Marketing Communications στο City College και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο St. George College. Μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας σε πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες, αφοσιώθηκα στην οικογένειά μου και στην ανατροφή των παιδιών μου. Στα χρόνια που μένω εδώ, έχω ασχοληθεί ενεργά με τον σχεδιασμό και την οργάνωση πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων με επίκεντρο το παιδί και τη γυναίκα. Με ενθουσιάζει το πάθος της Χρύσας Δουρίδα για δημιουργική ανανέωση καθώς και το όραμά της να εμπνεύσει τους κατοίκους της περιοχής μας σε μια καθημερινότητα με επιλογές, δυνατότητες, δράσεις, και αξίες.
ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΑΠΑΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ονομάζομαι Αναστασία Παπαεμμανουήλ, είμαι 41 ετών, έχω δύο παιδιά και κατοικώ στο Μενίδι τα τελευταία 14 χρόνια. Έχω φοιτήσει στο ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχω εργαστεί πολλά χρόνια ως υπάλληλος λογιστηρίου σε μεγάλες επιχειρήσεις. Τα τελευταία χρόνια διατηρώ κατάστημα μαζικής εστίασης. Παράλληλα έχω παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν στην ψυχολογία και την επικοινωνία των ανθρώπων και έχω λάβει εκπαίδευση και εξακολουθώ να επιμορφώνομαι στον τομέα των εναλλακτικών ενεργειακών θεραπειών όπου δραστηριοποιούμαι και επαγγελματικά. Η πεποίθησή μου οτι ο δήμος μας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αρχαίας, νεότερης, αλλά και σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας ( αρχαιολογικοί χώροι, βασιλικά ανάκτορα, εθνικός δρυμός ) με απεριόριστες και ανεκμετάλλευτες δυνατότητες με ώθησε να δραστηριοποιηθώ προκειμένου να προσφέρω. Το όραμα της Χρύσας Δουρίδα για δημιουργία ευτοπιών και η ανθρωποκεντρική της αντίληψη δημιουργούν το περιβάλλον αυτό όπου μπορεί κανείς να εξελιχθεί και να γίνει πράξη η επιθυμία όλων μας για έναν καλύτερο δήμο. Γιατί απλά, Γίνεται…
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥΡΑΪΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΛΙΝΑ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥΡΑΪΜΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΛΙΝΑ)

Είμαι περιβαλλοντικός ψυχολόγος και μέσα από την ειδικότητά μου, που είναι ένα διεπιστημονικό πεδίο, προσπάθησα και συνεχίζω να προσπαθώ να προωθήσω την ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Οι γνώσεις μου, που προκύπτουν από σπουδές σε ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, είχαν εξαρχής ως σκοπό να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου, καλύπτοντας έτσι μια έμφυτη ανάγκη που έχω, ήδη, από τα παιδικά μου χρόνια. Λόγω της ειδικότητας (ενεργοποίηση ποιοτικών χώρων, ομιλίες για την σύνδεση της υγείας με το περιβάλλον, φυσικό και τεχνητό), αλλά και της ενασχόλησης μου, με τα κοινά και τη δημοσιογραφία (στήλη: «Ποιότητα Ζωής στη Ζωή μας» στην εφημερίδα Αχαρναϊκή, site Attikinews, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) έχω μάθει να παρατηρώ πολύ προσεχτικά όσα συμβαίνουν γύρω μου, να ακούω, ν’αντιλαμβάνομαι τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους και αξιοποιώντας τα δεδομένα και τις ευκαιρίες, να πετυχαίνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην πορεία υπάρχουν και εμπόδια, που είτε προέρχονται από τρικλοποδιές, λόγω αντικρουόμενων συμφερόντων, είτε από τις προσωπικές αδυναμίες, εξάλλου ακόμα είμαι στο ταξίδι προς την αυτο-εκπλήρωσή μου. Αυτά μπορούν να ξεπεραστούν μέσα από τη συνεργασία με τους κατάλληλους ανθρώπους, που έχουν το ίδιο αξιακό σύστημα και μιλούν την ίδια γλώσσα με εμένα. Το κριτήριο για την επιλογή αυτής της ομάδας είναι η μέχρι τώρα πορεία μας και το κοινό μας όραμα, δηλαδή η δημιουργία των συνθηκών αυτών, που θα οδηγήσουν στο Ευ Ζην όλων μας. Ξέρω τις δυνάμεις μου, αντέχουν πολύ, ειδικά όταν οι συνάνθρωποι μου βασίζονται σε εμένα και καθώς συνεργάζομαι με ανθρώπους ίδιων αξιών και νοοτροπίας, αυτές οι δυνάμεις πολλαπλασιάζονται. Στην αντίθετη περίπτωση, υπάρχει εξάντληση, ματαίωση και αφαίρεση δυνάμεων. Η ψήφος εμπιστοσύνης μαζί με τη ψήφο σας στις εκλογές, θα μου επιτρέψει και θα μας επιτρέψει να ενώσουμε τις δυνάμεις, για να δημιουργήσουμε μια ποιοτική καθημερινότητα, με ότι αυτό σημαίνει για έναν άνθρωπο. Τα προβλήματα του δήμου Αχαρνών τα γνωρίζουν όλοι, όσοι μένουν εδώ κι όχι μόνο. Υπάρχουν τρόποι για να γίνει ο δήμος μας, Πρότυπο Ποιότητας Ζωής. Ξεκινάμε από την ομάδα του Δούρειου Ίππου και την επικεφαλής Χρύσα Δουρίδα, που μας συσπείρωσε, γιατί έχουμε ένα κοινό όραμα, την Ευζωΐα όλων μας.
ΣΑΡΡΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΣΑΡΡΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ

Με λένε Νίκο Σαρρηνικολάου και γεννήθηκα στον Πειραιά Αττικής το 1974. Υπήρξα αθλητής στο πόλο, στον Άρη Νικαίας, Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα. Σπούδασα Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικότητα στο Μάρκετινγκ. Εργάστηκα στην οικογενειακή επιχείρηση επίπλων για 25 χρόνια. Είχα έντονη δραστηριότητα στα κοινά από νεαρή ηλικία τόσο στα μαθητικά όσο και στα φοιτητικά χρόνια αλλά και σε διάφορους συνεταιρισμούς ως μέλος και πρόεδρος συμβουλίων. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο της υγιεινής διατροφής και ευεξίας με μεγάλη επιτυχία. Πάντα νοιαζόμουν για τους ανθρώπους και μου άρεσε να βοηθώ τους άλλους και να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Μ’ ενδιαφέρει το γενικό καλό και το ομαδικό συμφέρον. Το μότο μου είναι να φύγουμε από το εγώ και να πάμε στο εμείς!
ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΕΦΗ

ΣΙΣΜΑΝΙΔΗ ΕΦΗ

Ονομάζομαι Έφη Σισμανίδη και είμαι 42 ετών. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο κόρες 16 και 11 ετών. Είμαι απόφοιτος του Εμπορικού κολλεγίου Saint George και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος. Είμαι μαζί με το σύζηγό μου ιδρυτικό μέλος και ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής Αχαρνών όπου υλοποιούμε πολλές δράσεις όπως παραδοσιακούς χορούς, ζούμπα, πινγκ πονγκ, αγιογραφία κ.α. καθώς και εκδρομές και εκδηλώσεις πέρα από το να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συντοπιτών μας. Εμπνεόμενη από τον αντίκτυπο που έχει η προσφορά μας στα κοινά, από την ενδυνάμωση του κόσμου μέσα από τη συμμετοχή του σε κοινές δράσεις, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ πιο ενεργά, μέσα από ένα σχήμα που έχει ως προτεραιότητα την προώθηση του πολιτισμού και την ένταξη των ανθρώπων σε δραστηριότητες που τους προσδίδουν αξία.
Σπύρου – Μωραϊτη Παρασκευή

ΣΠΥΡΟΥ - ΜΩΡΑΪΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ονομάζομαι Σπύρου Μωραϊτη Παρασκευή, είμαι 45 ετών και έχω ένα γιο 12 ετών. Σπούδασα στο ΑΤΕΙ Οικονομία & Διοίκηση, τμήμα Τουριστικών Επιχ/σεων με επιπλέον σπουδές στο management, marketing και την επιχειρηματικότητα. Μεταξύ άλλων, μιλάω 3 γλώσσες, γνωρίζω από χειρισμό υπολογιστών, γραφιστικών τεχνών, social media και διαφήμιση. Προερχόμενη από επιχειρηματικό περιβάλλον, έχω στελεχώσει πολλές εταιρείες στη διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας, κυρίως στο χώρο του management και του marketing καθώς και στον τουρισμό, κυρίως στις ειδικές μορφές του. Εκπαιδεύομαι συνεχώς σε τεχνικές και μεθόδους αυτογνωσίας & αυτοβελτίωσης και δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια στις εναλλακτικές θεραπείες, με πιστοποίηση στο Ρέικι, κάτι το οποίο μου άνοιξε καινούριους ορίζοντες και μου έδωσε νέες δυνατότητες εξέλιξης. Πιστεύω στην συνεχή βελτίωση και εξέλιξη του ατόμου πρώτα και κατ’ επέκταση του συνόλου. Αυτή η βαθιά μου πίστη, σε συνδυασμό με την αγάπη μου για τον τόπο μου αλλά και την εκτίμηση που έχω για την Χρύσα Δουρίδα, με ώθησαν στο να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμμετάσχω στην ανεξάρτητη παράταξη "Δούρειος Ίππος".
ΧΗΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΗΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεννημένος στον Κόκκινο Μύλο, ετών 49, παντρεμένος, με δύο παιδιά, έχοντας δουλέψει ως ελεύθερος επαγγελματίας σε διάφορους χώρους αλλά και πρώην διεθνής παίχτης Beach Handball και κάτοχος ευρωπαϊκού πτυχίου προπονητή Beach Handball, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει το χόμπυ του επάγγελμα. Είναι προπονητής χειροσφαίρησης ( Χάντμπολ ) και υπεύθυνος ανάπτυξης του αθλήματος στο Δήμο Αχαρνών και στο Δήμο Κηφισιάς στα πλαίσια των προγραμμάτων της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρησης Ελλάδος ( ΟΧΕ ). Προπονεί παιδιά ηλικίας 6 έως 19 ετών σε ομάδες που συμμετέχουν σε όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρησης Αττικής ( ΕΣΧΑ ). Επίσης έχει συμμετάσχει επί σειρά ετών σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης/ εκπαίδευσης παιδιών και έχει οργανώσει Summer Camps και δράσεις προώθησης όπως Street Handball Events, Let’s go Greece κτλ.

Copyright 2019 | All Rights Reserved